Friptura de porc cu bacon

Printeaza

Friptura de porc cu bacon din: cotlete de porc, bacon, cartofi, sare, piper, rozmarin, usturoi, supa de legume.

Inrgediente:Friptura_de_porc_cu_bacon

  • 1 kg cotlet de porc
  • 150 g bacon
  • 1 kg cartofi
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • 1 capatana de usturoi
  • 200 ml supa de legume

 

Mod de preparare:

Cureţi de pieliţe şi speli cotletul. Il ştergi şi îl înfăşori în feliuţele de bacon. Speli şi cureţi cartofii, îi tai pe lung şi îi aşezi lângă carne.

Presari rozmarinul şi usturoiul tăiat, torni supa de legume şi dai la cuptor tava acoperită cu folie de aluminiu.

Ai grijă ca folia să nu atingă ingredientele. Laşi la cuptor aproximativ 1 oră. Dai folia deoparte şi laşi până se rumeneşte carnea şi scade zeama din tavă. La final, dai cu sare şi piper.

Friptura de porc cu bacon

Friptura_de_porc_cu_bacon

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte bune friptura de porc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.