Friptura de oaie cu legume

Printeaza

O reteta gustoasa de friptura de oaie cu: tarhon verde, sare, piper, ceapa, telina, morcov, rosii, fasole verde, ulei, patrunjel.

Ingrediente:Friptura de oaie cu legume

  • 600g pulpă de oaie
  • 2 cepe mici
  • 1 telină
  • 1 morcov
  • 3 roşii
  • 200g fasole verde
  • 100 ml ulei
  • 1 leg pătrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Curăţaţi carnea de pielite şi tendoane, spălaţi-o şi tăiaţi-o în bucăţele. Tăiaţi ceapa în sferturi şi desfaceţi-o în bucăţi. Puneţi carnea şi ceapa într-un castron şi presăraţi-le cu sare, piper şi boia. Stropiţi-le cu ulei şi amestecaţi bine.

Puneţi pe beţe de frigăruie, alternativ, carne şi ceapă, apoi puneţi frigăruile astfel formate pe grătarul încins. Separat, sotaţi legumele în uleiul rămas şi 2-3 linguri de apă până când se înmoaie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.