Friptura de mistret (varianta)

Printeaza

Friptura de mistret din: pulpa de mistret, vin negru, morcov, patrunjel, ceapa, dafin, piper, ienibahar, lamaie, otet, untura.

Ingrediente:Friptura de mistret

  • 1 kg pulpă de mistreţ
  • 1 pahar de vin negru
  • un morcov
  • un pătrunjel
  • o ceapă
  • 3 foi dei dafin
  • boabe de piper
  • ienibahar
  • coajă rasă de lămâie
  • 4 lingurri de oţet
  • o lingură de untură

 

Mod de preparare:

Carnea se curăţă de pieliţe şi se sărează. Zarzavatul, curăţat, se taie felioare.

Se aşază carnea într-o cratiţă, sau în ceaun, cu zarzavatul, condimentele, vinul, oţetul şi o lingură de untură.

Se fierbe acoperit şi la foc potrivit, până ce se frăgezeşte carnea.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.