Friptura de miel

Printeaza

Friptura de miel

Ingrediente:Friptura de miel

  • 1 pulpă de miel

Marinata:

  • 100 ml ulei
  • 200 ml vin roşu
  • 1 foaie dafin
  • 3 căţei usturoi
  • cimbru
  • rozmarin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pregăteşti ma­rinata din ingredientele de mai sus şi ţii pulpa timp de o zi în marinată, după care o pui să se frigă încet deasupra jarului. în timpul frigerii stropeşti din când în când cu sosul de marinată. Serveşti cu salată verde şi vin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.