Friptura de miel mocaneasca

Printeaza

Friptura de miel mocaneasca din: pulpa de miel, usturoi, rozmarin, unt, sare, piper, zeama de carne

Ingrediente:Friptura_de_miel_mocaneasca

  • 1 pulpa de miel (pulpa din spate de preferat)
  • usturoi
  • rozmarin
  • unt
  • sare
  • piper
  • zeama de carne

 

Mod de preparare:

Impanati pulpa cu usturoi si cu rozmarin, ungeti cu unt.

Piperati, sarati si puneti intr-o tava la cuptor.

Din cand in cand, stropiti cu zeama de carne.

Tineti la cuptor aproximativ 2 ore, pana se patrunde.

Friptura de miel mocaneasca

Friptura_de_miel_mocaneasca

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Friptura miel cu levantica si usturoi

Friptura miel cu levantica si usturoi

O reteta simpla si delicioasa din carne de miel, pesmet, sare cu aroma de usturoi, amestec de provence, piper, usturoi, flori uscae de levantica, ulei de masline, unt, vin rosu si mustar de dijon. Ingrediente: 500 g carne de miel 1 cana pesmet 1/2 lingurita sare cu aroma de usturoi 1 lingura amestec de provence […]

 

Friptura greceasca de miel

Friptura greceasca de miel

Friptura greceasca de miel din: picior de miel, usturoi, ceapa, suc de lamaie, lamaie, vin alb sec, apa, ulei, unt, sare, piper si rozmarin. Ingrediente: un picior de miel de aproximativ 2 kg 2 catei de usturoi, taiati pe jumatate 1 ceapa tocata marunt sucul de la jumatate de lamaie 3 felii de lamaie taiate […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

3 comentarii

  1. Am notat reteta asta

  2. Arata bine friptura, dar nu ma omor dupa ea

  3. Buna friptura, o s-o incerc si eu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.