Friptură de miel cu miere

Printeaza

Friptură de miel

Ingrediente:Friptură de miel cu miere

  • 1 pulpă de miel de aproximativ 1,5 kg
  • 5- 6 căţei de usturoi
  • 5-6 linguri de miere
  • rozmarin
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • condimente

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli bine pulpa de miel, apoi cureţi şi tai felii căţeii de usturoi. Crestezi din loc în loc pulpa de miel, o împănezi cu usturoi, o ungi cu miere ca să prindă o culoare frumoasă la copt şi o aşezi într-o tavă în care ai pus puţin ulei şi o cană de apă.

Presari apoi condimente, câteva fire de cimbru şi de rozmarin şi o dai la cuptor pentru 1 oră. Când e gata friptura, o tai felii pe care le aşezi pe un platou cu salată verde, cu cartofi alături sau orice altă garnitură îţi place.

Friptură de miel

Friptura de miel

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.