Friptură de gască la tavă

Printeaza

Friptură de gască la tavă

Ingrediente:Friptură de gască la tavă

  • 1 gîscă
  • 1 lingură untură
  • sare

 

Mod de preparare:

Se prepară la fel ca friptura de raţă cu mere coapte.La început focul trebuie să fie mai mic, apoi se întăreşte.

Friptura se ţine la cuptor 11/2 oră. Se serveşte fie cu mere coapte, ca şi raţa, fie cu cartofi prăjiţi şi o salată, cu mură­turi sau varză călită.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.