Friptura de gasca cu salata si garnitura

Printeaza

Friptura de gasca cu salata si garnitura din: pulpe de gasca, bere, usturoi, miere, piper, sare.

Ingrediente:Friptura_de_gasca_cu_salata_si_garnitura

  • 2 pulpe de gasca
  • 1/2 l bere
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri miere
  • piper macinat
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli pulpele de gâscă, le presari cu piper şi sare şi le laşi în bere timp de 12 ore, să se marineze la rece. Aşezi pulpele într-o tavă de friptură împreună cu berea. Acoperi tava cu folie alimentară şi laşi 4 ore friptura în cuptor, la foc mediu.

Din când în când, scoţi tava şi mai torni bere sau apă, ca să nu se ardă friptura. Indepărtezi folia, presari usturoi pisat şi ungi pulpele cu miere. Continui prepararea încă 10 minute, până se rumenesc.

Serveşti friptura alături de salată verde şi o garnitură de orez cu legume.

Friptura de gasca cu salata si garnitura

Friptura_de_gasca_cu_salata_si_garnitura

Pofta buna!


Poate iti place si:

Friptura_de_gasca_cu_masline_si_stafide

Friptura de gasca cu masline si stafide

Friptura de gasca cu masline si stafide din: gâscă tânără (cca 3 kg), sare, mere acrisoare, pesmet, pelin, stafide, supa de carne, făină, piper, smochine proaspete, nectarine proaspete, afine, portocale. Ingrediente: 1 gâscă tânără (cca 3 kg) sare 300 g mere acrişoare 100 g pesmet 1 mână pelin 2 linguri stafide 125 ml supă de carne 1 -2 linguri […]

Friptura de rata cu prune

Friptura de gasca

Friptura de gasca din: gasca, chimen, sare, mere si ceapa. Ingrediente: 1 gasca tanara 1 lingura chimen sare 2 mere 1 ceapa   Mod de preparare: Se taie aripile gâştei, apoi se spală, se şterge şi se sărează în interior şi în exterior. Se umple pasărea cu mere decojite şi tăiate bucăţi, precum şi cu […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.