Friptura de dovlecei

Printeaza

O reteta simpla de friptura de dovelcei din: dovlecei, oua, faina, usturoi, untdelemn si sare.

Ingrediente:Friptura de dovlecei

  • 2-3 dovlecei
  • două ouă
  • 3 linguri de făină
  • usturoi
  • untdelemn
  • sare

 

Mod de preparare:

Dovleceii se curăţă de coajă, se taie felii, se presară sare şi se lasă un pic ca să îşi lase zeama, după care se şterg cu hârtie absorbantă.

Se trec prin ou bătut şi făină, după care se prăjesc în untdelemn fierbinte. Se mănâncă apoi cu un mujdei pregătit din usturoi, unt­delemn, sare şi apă.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.