Friptura de curcan cu umplutura de branza
PrinteazaFriptura de curcan cu umplutura de branza
Ingrediente:
- 1 lingura otet
- 4 linguri ulei de masline
- sare
- piper
- boia de ardei dulce
- 1 kg piept de curcan
- 1 legatura patrunjel
- 4 crengute cimbru
- 1 ceapa
- 4 linguri pesmet
- 200 g crema de branza
- 1 galbenus
- 350 ml supa
- 150 g smantana
- 3 linguri mustar
- 2 lingurite amidon sau intaritor
Preparare:
Amestecati otetul, 2 linguri ulei, sare, piper si boia. Pregatiti carnea si ungeti-o cu amestecul de mai sus. Tocati ceapa si verdeata. Amestecati-le cu pesmetul, crema de branza, galbenusul, sarea si piperul.
Incingeti cuptorul la 180 grade. Intindeti amestecul pregatit peste carne rulati-o si fixati-o. Prajiti rulada in ulei, turnati supa si fierbeti totul la cuptor circa 1 ora.
Scoateti friptura din cuptor si lasati circa 10 minute sa se linisteasca. Amestecati smantana si mustarul, legati cu intaritor si condimentati.
Pentru garnitura: un buchet de legume sau cartofi cu unt.
Friptura de curcan cu umplutura de branza
Pofta buna!
Friptura de curcan cu ananas. O minunatie.
Ingrediente:
un ananas mijlociu, 8 felii piept de curcan, sare, piper, 4 linguri ulei de masline, 125 ml supa de carne, 125 ml smintana
Mod de preparare:
Ananasul se curata de coaja, se taie felii subtiri si se scoate miezul. Carnea se sareaza si se pipereaza, apoi se pune la prajit in ulei.
Se scoate si se pastraza la cald. In restul de ulei se prajesc feliile de ananas citeva min pe fiecare parte.
Se toarna supa si smantana, se introduc bucatile de carne si se lasa sa dea cateva clocote.