Friptura de curcan cu pastarnac

Printeaza

Friptura de curcan cu pastarnac din: piept de curcan, unt, cimbru, pastarnac, vin, sare, piper.

Ingrediente:Friptura_de_curcan_cu_pastarnac

  • o bucata piept de curcan
  • 100 g unt
  • o lingura cimbru
  • 4 bucati pastarnac
  • 100 ml vin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se taie în aşa fel încât să se obţină o foaie întinsă. Se unge o parte a cărnii cu unt, se presară cu un pic de cimbru, se rulează si se leagă cu partea unsă cu unt la interior.

Se pune în tava de cuptor, se unge cu restul untului, iar ce rămâne se adaugă în tavă.

Se asază pe lângă friptură si păstârnacul curăţat si tăiat bastonase. Se toarnă vinul şi 100 ml apă, se presară cu sare si piper şi se dă la cuptor pentru o oră.

Se stropeste carnea cu sosul din tava si, dupa gust se fierb si alte legume pentru garnitura.

Friptura de curcan cu pastarnac

Friptura_de_curcan_cu_pastarnac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.