Friptura de costita

Printeaza

Friptura de costita din: costita de porc, ketchup, ulei, condimente.

Ingrediente:Friptura de costita

  • 1,5 kg costita de porc
  • 1 lin­gura ketchup
  • 3 linguri ulei
  • 1 pachet condiment pentru friptura

 

 

 

Mod de preparare:

Pachetul de condiment se amesteca cu 2 linguri apa, uleiul si ketchup-ul, se toarna peste costita si se lasa sa stea, dupa care il punem intr-o tava cu putina apa si-l dam la cuptor.

Intre timp stropim carnea cu sosul din tava si daca este necesar mai adaugam apa, pana costitele se prajesc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.