Friptura cu salată de legume proaspete

Printeaza

 

Speli bine 1 kg pulpă de porc, o porţionezi, ungi fiecare bucată de carne cu puţin muştar, presari sare, piper şi cimbru după gust şi o pui să se frigă pe grătarul încins.

Când frip­tura e aproape gata, pui printre bucăţelele de carne 8 roşii şi 6 ardei graşi.

Le coci bine pe o parte şi pe alta, apoi le cureţi de coajă, tai roşiile felii, iar ardeii fâşii şi le amesteci într-un castron cu sare, cimbru şi 3 căţei de usturoi pisaţi.

Friptura e foarte bună cu această salată de legume coapte.

 

Poftă bună!


 

Friptura de porc cu salata de legume si piper rosu

Friptura de porc cu salata de legume din: cotlet de porc, sos hoisin, piper rosu, taitei, ceapa verde, fasole verde, ridichi, morcovi, coaja de lamaie, zeama de lamaie, zahar tos, ardei iute, ulei de susan, ulei de floarea soarelui si sos de soia. Ingrediente: 800 g cotlet de porc, taiat in 6 felii 6 linguri sos […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.