Friptura cu rozmarin

Printeaza

Friptura cu rozmarin din: paine, rozmarin, muschi file, mustar.

Ingrediente:Friptura_cu_rozmarin

  • 1/4 cană de miez de pâine măruntitâ şi uscată sau 1/3 cană de pesmet
  • 1 linguriţă de rozmarin mărunţit
  • 650 g de muşchi file preparat, la temperatura camerei
  • 1 lingură de muştar Dijon

 

Mod de preparare:

Incalzeste cuptorul la 230°C. Acoperă tava de copt cu o folie de aluminiu. Amestecă într-o farfurie fărâmiturile de pâine (sau pesmetul) cu rozmarinul mărunţit.

Condimenteaza carnea cu sare şi piper negru proaspăt măcinat. Unge-o cu muştar şi trece-o prin mixul de rozmarin şi pesmet.

Aşază fileul pe tava pregătită şi cuptor până când crezi că e pătruns (aproximativ o jumătate de oră). Transferă-1 pe un tocător şi aştepptă circa 15 minute.

Tai muşchiul în felii cu o groSinne de circa 3 centimetri şi serveşte-l cald sau la temperatura camerei.

Friptura cu rozmarin

Friptura_cu_rozmarin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.