Friptura cu piper si garnitura de cartofi

Printeaza

Friptura cu piper si garnitura de cartofi din: cartofi, ulei, sare, carne de vita, smantana, coniac si boabe de piper verde.

Ingrediente:Friptura_cu_piper_si_garnitura_de_cartofi

  • 800 g cartofi fierti in coaja
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 4 felii de carne de vita (a circa 200 g)
  • 250 g smantana
  • 1 lingura coaniac
  • 4 linguri boabe de piper verde

 

Mod de preparare:

Cartofii se taie felii subtiri si se prajesc pana devin crocanti. Feliile de carne se prajesc in restul de ulei cate 3-5 minute pe fiecare parte; se scot si se infasoara in folie de aluminiu. Sosul din vas se completeaza cu smantana si coniac si se lasa sa fiarba 10 minute. Se adauga boabele de piper verde si sarea.

Se incorporeaza in sos bucatile de carne. Se servesc cu sos si cartofi sau cu fasole verde.

Friptura cu piper si garnitura de cartofi

Friptura_cu_piper_si_garnitura_de_cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.