Friptura cu mustar

Printeaza

Friptura cu mustar din: muschi de vita, unt, mustar, concentrat de vita, usturoi, ceapa, ardei gras, cimbru, sare si piper.

Ingrediente:Friptura_cu_mustar

  • 700 g muschid e vita
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri mustar
  • 2 cuburi concentrat vita
  • 2 catei usturoi
  • o ceapa
  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras galben
  • o lingurita cimbru uscat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se amestecă untul, muştarul, un cub concentrat şi usturoiul pisat. Carnea se curăţă de pieliţe, se pune într-un vas şi se unge cu amestecul de unt. Se presară cimbru, ceapa tăiată mărunt, sare şi piper. Se acoperă vasul cu o folie şi se dă la rece pentru 3 ore.

Se pune carnea la cuptor 15 minute la foc mare şi apoi se adaugă ardeii tăiaţi cuburi. Se presară cubul de concentrat rămas şi se adaugă 400 ml apă. Se lasă la cuptor o oră. Dupa coacere, friptura se serveste taiata felii.

Friptura cu mustar

Friptura_cu_mustar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.