Friptura cu glazura de muştar şi miere

Printeaza

O reteta de friptura de porc cu glazura de mustar si miere din: cartofi noi, pulpa de porc, amestec de fasole verde si mazare, miere, mustar cu boabe, ulei de masline, usturoi, rosii si zahar.

Ingrediente:Friptura cu glazura de muştar şi miere

  • 600 g cartofi noi, prajiti in unt si condimente (marar, patrunjel, etc)
  • 1 kk pulpa de porc, portionata in 4 fleici
  • 300 amestec de fasole verde si mazare
  • 1 lingura miere
  • 1 lingura mustar cu boabe intregi
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 4 rosii mari, tocate grosier
  • un varf de zahar

 

Mod de preparare:

Incinge grillul la medium-high. Fierbe cartofii în apă cu sare, apoi prăjeşte-i în ulei şi presară ierburile. Amestecă mierea şi muştarul, apoi unge cu acest amestec fleicile de porc. Pune-le pe grill sau la grătar, timp de 3-4 min pe fiecare parte, până sunt bine făcute.

Incinge uleiul într-o oală încăpătoare, adaugă fasolea, mazărea, usturoiul şi căleşte 3-4 min până încep să se înmoaie. Adaugă roşiile, zahărul, 3 linguri de apă şi asezonează. Adaugă mazărea şi mai fierbe 5 min până începe să se înmoaie, iar roşiile sunt fierte. Serveşte cu friptura.

Friptura cu glazura de muştar şi miere

Friptura cu glazura de muştar şi miere

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.