Friptura in crusta

Printeaza

Friptura in crusta din: pulpa de porc, masline verzi, pesmet, mustar, usturoi, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Friptura_in_crusta

  • 1 kg pulpa de porc
  • 150 g masline verzi
  • 1 ceasca de pesmet
  • 2 linguri mustar
  • 2 catei de usturoi curatati
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureti carnea de pielite, o presari cu sare si piper, o rulezi si o legi cu ata de bumbac.

O dai la cuptor pana se rumeneste putin. Separat, mixezi maslinele impreuna cu pesmetul, patrunjelul si adauga sare si piper, dupa gust.

Scoţi carnea din cuptor, desfaci aţa, întinzi peste friptură pasta de măsline asemenea unui capac şi o dai la cuptor până când pasta capătă o culoare aurie.

Serveşti friptura, dacă vrei, cu piure, pe care îl poţi pune pe platou cu ajutorul unui poş sau cu o pungă tăiată la un colţ.

Friptura in crusta

Friptura_in_crusta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.