Friptură asortată in aspic

Printeaza

Friptură asortată in aspic

Ingrediente:Friptură asortată in aspic

  • Muşchi de porc şi de vacă
  • limbă afumată
  • aspic
  • sare

 

Mod de preparare:

Se frige carnea de porc (fricando sau muşchi) şi muşchi de vacă, după ce au fost date cu sare. Apoi se sărează şi se fierbe limbă afumată şi după ce a fost lăsată să se răcească, se laie în felii subţiri.

Se aranjează pe platou, asortând după culori. In mijlocul platoului se aranjează feliile de muşchi de vacă, de culoare roz, de jur împrejur feliile de muşchi de porc, apoi un rînd de limbă şi la urmă din nou un rînd de muşchi de vacă (platoul trebuie să fie mare, de formă rotun­dă sau ovală).

Se decorează după plac, se glasează cu aspic şi se mode­lează cu aspic tocat între rîndurile de felii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.