Friptură cu ardei copţi şi sos de coriandru

Printeaza

Se ung 2 steakuri de vită cu 1 linguriţă ulei de măsline şi 1 linguriţă de chimion măcinat, sare şi piper. Se taie în felii groase 1 ardei gras roşu şi unul galben.

Se stropesc feliile de ardei cu 1 linguriţă ulei de măsline.

Se coc feliile de ardei pe o tigaie-grătar pe ambele părţi câteva minute, până devin fragede. Se amestecă rapid într-un robot de bucătărie 1 linguriţă de chimion măcinat, 1 ardei iute verde curăţat de seminţe, 1/2 ceapă, o mână de coriandru, 1 lingură de oţet de vin roşu, sare, piper şi un pic de apă, pentru a se obţine un sos.

Se prăjesc fripturile pe tigaie-grătar 3 minute pe fiecare parte. Se servesc cu ardeii graşi şi cu sos.

Friptură cu ardei copţi şi sos de coriandru

Friptură cu ardei copţi şi sos de coriandru

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.