Frigaruie de carnati

Printeaza

Frigaruie de carnati

Frigaruie de carnati

Ingrediente:

  • cate 1 ardei gras rosu si verde
  • 1 kg carnati
  • 100 ml bere blonda

 

 

Preparare:

Pregatiti ardeiul gras si taiati-l bucati de circa 2-3 cm. Lasati cativa carnati intregi si taiati-i pe restul bucati de circa 4 cm lungime. Crestati carnatii intregi cu cutitul, avand grija sa nu-i taiati prea adanc.

Infigeti cate un carnat intreg, dar si cateva bucatele de carnat, alternativ cu bucatele de ardei in frigarile unse in prealabil cu ulei.

Puneti frigaruile pe gratar si lasati-le circa 6-8 minute avand grija sa le invartiti continuu. Lasati-le pana devin crocante si nu uitati sa le ungeti, din cand in cand, cu berea pregatita.

La final, serviti-le cu sos de rosii, de chilli sau de usturoi, alaturi de o bagheta crocanta si de o salata proaspata.

Frigaruie de carnati

Frigaruie de carnati

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.