Frigarui de vita cu lamâie si sos de rosii

Printeaza

O reteta delicioasa de frigarui de vita cu lamaie si sos de rosii din: ceafa de manzar, rosii, usturoi, cimbru, lamaie, dovlecei, sare si piper.

Ingrediente:Frigarui de vita cu lamâie si sos de rosii

  • ceafă de mânzat 800 g
  • rosii în conservă 200 g
  • usturoi 5 g
  • cimbru 2 g
  • ardei gras 100 g
  • lămâie 100 g
  • dovlecei 100 g
  • rosii cherry 120 g
  • sare si piper după gust

 

Mod de preparare:

Ceafa de mânzat se taie în cuburi de aproximativ 3 cm si se marinează timp de o oră în sucul si coaja rasă de la o lămâie. Între timp se pregăteste un sos din rosii în conservă, ulei de măsline, usturoi, cimbru, sare si piper iar la final se blendează.

Ardeiul gras se curătă, se spală si se taie în cuburi, lămâia se taie în sferturi. Se realizează frigăruile intercalându-se bucăti de carne cu bucăti de ardei gras, rosii cherry, sferturi de lămâie si rondele de dovlecei.

Frigăruile se gătesc la grătar si se servesc cu sos de rosii separat.

Frigarui de vita cu lamâie si sos de rosii

Frigarui de vita cu lamâie si sos de rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.