Frigarui vegetariene

Printeaza

O reteta de frigarui vegetariene din: dovlecei, ciuperci, ardie gras, frunze de telina si patrunjel, ulei, mujdei, sare si piper.

Ingrediente:

  • 2 dovlecei mai mari
  • 8 ciuperci albe de cultura
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 cepe
  • frunze de telina si de patrunjel
  • 100 ml ulei
  • 200 ml mujdei facut din 2 capatani de usturoi si 100 ml smantana
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiaţi dovleceii în cubuleţe, ciupercile în sferturi sau jumătăţi, ardeiul în bucăţi mai mici. Puneţi toate ingredientele într-un castron şi stropiţi-le cu ulei, condimentaţi-le cu sare şi piper.

Lăsaţi-le la rece, la marinat, 15 minute, apoi înşiraţi-le pe beţe de frigărui ţinute în oţet până în momentul folosirii.

Printre ingrediente puneţi pe frigăruie frunze de pătrunjel şi de felină. Prăjiţi frigăruile la grătar pe toate păr­ţile.

Aduceţi-le la masă pe un platou. Inainte de servire, stropiţi-le cu mujdeiul amestecat cu smântână.

Frigarui vegetariene

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.