Frigarui turcesti

Printeaza

Frigarui turcesti

Frigarui turcesti

Ingrediente:

  • 1 kg pastă de mici
  • 4 roşii mari

 

 

Preparare:

Formezi micii, udându-te pe mâini cu apă rece, ceva mai mari decât cei normali.

Tai roşiile felii mai groase. Ar fi bine să fie din cele cărnoase, cu coaja subţire.

Insiri frigăruile: o felie de roşie, un mic, iar o felie de roşie, iar un mic. Şi, în fine, un capac din roşie.

Pui frigăruile pe grătar. Ai grijă să le întorci când s-au maronit micii. Nu le lăsa prea mult, pentru că nu vor mai fi aşa gustoşi.

Frigarui turcesti

Frigarui turcesti.jpg  Frigarui turcesti1.jpg  Frigarui turcesti2.jpg  Frigarui turcesti3.jpg  Frigarui turcesti4.jpg

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte buni acesti frigarui. Si copiilor le-au placut.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.