Frigărui în stil grecesc

Printeaza

O reteta de frigarui in stil grecesc din: rosii, ardei gas rosu, ceapa, usturoi, supa, pasta de rosii, sare, piper, zahar, patrunjel, ceapa rosie, usturoi, ardei iute, carne tocata de vita, ou, coriandru, boia de ardei, sare si piper.

Ingrediente:Frigărui în stil grecesc

pentru dressingul de roşii: 

  • 600 g roşii
  • 1 ardei gras roşu
  • 2 cepe
  • 2 căţei de usturoi
  • 100 ml supă
  • 2 linguri pastă de roşii
  • sare
  • piper
  • zahăr
  • 1 linguriţă pătrunjel tocat

frigăruie: 

  • 2 cepe roşii
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 ardei iuţi roşii
  • 800 g carne tocată de vită
  • 1 ou
  • 1 lingură coriandru tocat
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce

 

Mod de preparare:

Dressing: tăiaţi cuburi roşiile, ardeiul, ceapa şi us­turoiul. Lăsaţi-le cca. 15 minute să fiarbă în supă împreună cu pasta de roşii. Adăugaţi pătrunjelul.

Tocaţi mărunt ceapa, us­turoiul, ardeiul iute, fără seminţe. Amestecaţi-le cu oul, carnea tocată, coriandrul, sarea, piperul şi boiaua.

Formaţi rulouri, înfigeţi-leîn frigăruie şi lăsaţi-le cca. 12 minute pe grătar, întorcându-le pe ambele părţi. Serviţi-le alături de dressingul de roşii.

Frigărui în stil grecesc

Frigărui în stil grecesc

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.