Frigarui de pui cu verdeata

Printeaza

Frigarui de pui cu verdeata din: fileuri de piept de pui, ceapă verde, salvie, rozmarin, usutroi, ulei, mix de piper măcinat, sare.

 

Ingrediente:

  • 6 fileuri de piept de pui (circa 150 g fiecare)
  • 1 legătură mică de ceapă
  • 1 fir de salvie
  • 1 fir de rozmarin
  • 1 căţel de usturoi
  • 5 linguri de ulei
  • 1 lingură de mix de piper măcinat
  • 1 linguriţă de sare

 

Mod de preparare:

Spală ceapa, salvia şi rozmarinul. Toacă mărunt verdeţurile. Adaugă uleiul, usturoiul, piperul şi sarea.

Pune bucăţile de piept în acest amestec.

Aco­peră castronul cu folie transparentă şi lasă la marinat cel puţin două ore, în frigider.

Infige fileurile marinate pe beţe de frigăruie din lemn.

Pune-le pe grătarul foarte încins. întoarce-le ca să se pătrundă uniform şi să se rumenească.

La servire, presară verdeaţă. Merg bine cu vin alb.

Frigarui de pui cu verdeata

Frigarui_de_pui_cu_verdeata

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.