Frigarui de pui cu unt de arahide si lapte de cocos

Printeaza

Frigarui de pui cu unt de arahide si lapte de cocos din: file de piept de pui, usturoi, ceapa, zahăr, sos de peşte (de ciuperci, de stridii), ulei, unt de arahide, lapte de cocos, sos de chilii, lemmon grass.

Ingrediente: Frigarui de pui cu unt de arahide si lapte de cocos

  • 500 g file de piept de pui
  • 1 căpăţână de usturoi
  • o ceapa mică
  • 2 linguri de zahăr
  • 2 linguri sos de peşte (de ciuperci, de stridii)
  • 3 linguri de ulei
  • 2 linguri de unt de arahide
  • 100 ml lapte de cocos
  • 1 lingură sos de chilii
  • 1 lingură Lemmon grass

Mod de preparare:

Se taie pieptul de pui fâşii subţiri, de aproximativ un centimetru şi se trec prin beţişoarele de frigărui.

Se omogenizează restul de ingrediente şi se pun în amestecul obţinut frigăruile.

Se pun la prăjit pe un grătar de cărbuni. Se servesc direct de pe beţigaşe.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.