Frigarui de pui cu sos de soia

Printeaza

Frigarui de pui cu sos de soia din: piept pui, usturoi, ceapă verde, nucşoara, piper alb, sos de soia, vin alb, pastă ardei iute, zahăr, sare.

Ingrediente:Frigarui de pui cu sos de soia

  • 300 g piept pui
  • 10g usturoi
  • 20g ceapă verde
  • 5 g nucşoara
  • 2g piper alb, măcinat
  • 15 ml sos de soia
  • 10ml vin alb
  • 30 g pastă ardei iute
  • 30g zahăr
  • 3 g sare

Mod de preparare:

Pieptul de pui, dezosat şi curăţat de pieliţă, se spală şi se taie cubuleţe potrivite. Se prepară un amestec pentru macerat carfiea de pui din restul de ingrediente şi se omogenizează bine.

Se lasă bucăţile de pui în amestece pentru o jumătate de oră, se trec prin frigărui şi se prăjesc pe cărbuni. Se serveşte direct de pe frigărui, trecându-ste prin sosul rămas.

Frigarui de pui cu sos de soia

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Buna, tuturor, eu sunt vegetariana si in loc de frigarui de pui cu soia vreau sa va propun frigarui de legume si tofu sau, preferatele mele, frigarui vegetariene: bagheta, telemea sau tofu, zuchinni, ardei, ciuperci, patrunjel, ceapa, usturoi… o bunatate!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.