Frigărui de pui cu cârnăciori si rozmarin

Printeaza

Taie cuburi 250 g piept de pui şi 6 cârnă­ciori chorizo în felii subţiri. Pe fiecare frigăruie, înfige, alternativ, bucăţi de piept de pui, felii de cârnăciori, rămurele de rozmarin. Unge frigăruile cu ulei de măsline apoi pre­sară piper proaspăt măcinat.

Pune frigăruile pe grătarul bine încins timp de aproximativ trei-patru minute, învârtindu-le pe toate părţile, până se pătrund bine. Stropeşte frigăruile cu zeamă de lămâie şi serveşte-le imediat.

Frigărui de pui cu cârnăciori si rozmarin

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.