Frigarui de porc cu ciuperci la cuptor

Printeaza

Frigarui de porc cu ciuperci la cuptor din: pulpa de porc, ciuperci, sare, piper si rozmarin.

 

Ingrediente:

  • 1/2 kg pulpa porc
  • 1/2 kg ciuperci
  • sare
  • piper
  • rozmarin

 

 

Mod de preparare:

Taiem carnea de porc cubulete potrivite ca marime.

Curatam ciupercile si pe bete de frigarui, alternand o bucata de carne, o ciuperca si tot asa pana se umple frigaruia.

Le condimentam cu sare, piper si rozmarin, apoi acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor la foc iute.

Dupa aproximativ 30 minute indepartam folia de aluminiu si bagam din nou la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra.

 

Frigarui de porc cu ciuperci la cuptor

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Frigarui

Frigărui Mixte cu Mai Multe Tipuri de Carne

Frigărui Mixte cu Mai Multe Tipuri de Carne din piept de pui, carne de vita, carne de porc, ardei gras, ceapa rosie, ciuperci, ulei de masline, usturoi, cimbru, sare, piper, rozmarin.   Ingrediente: 200 grame de piept de pui, tăiat în cuburi 200 grame de carne de vită, tăiată în cuburi 200 grame de carne […]

retete

Frigărui de Vită Mediterraneene

Frigărui de Vită Mediterraneene din: carne de vita, ardei, ceapa rosie, rosie, ciuperci, ulei de masline, usturoisuc de lamaie, cimbru, sare, piper. Această rețetă este perfectă pentru o cină sănătoasă și gustoasă.   Ingrediente: 500 de grame de carne de vită (preferabil file de mușchi sau antricot) 1 ardei roșu 1 ardei verde 1 ceapă […]

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Sa-mi pregatesti si mie niste frigarui ca vin acum 😛

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.