Frigarui picante de pui

Printeaza

Frigarui picante de pui din: fileuri din piept de pui, sos de soia, sherry, praf de copt, ceapa verde, sos chilli dulce si suc de lamaie.

Ingrediente:Frigarui_picante_de_pui

  • 450 g fileuri din piept de pui
  • 12 tepuse pentru frigarui

pentru marinata:

  • 4 linguri sos de soia
  • 4 linguri de sherry (sau visinata)
  • 2 lingurite praf de copt

pentru sos:

  • 4 cepe verzi (doua taiate marunt, iar doua taiate segmente)
  • 4 linguri sos chilli dulce
  • sucul de la o lamaie

 

Mod de preparare:

Pune bucăţile de pui şi marinata într-o pungă termorezistentâ. Amestecă şi dă punga la frigider; las-o două ore sau peste noapte. Inmoaie ţepuşele pentru frigărui în apă, 30 de minute. Incălzeşte grillul la treapta medie.

Infige bucăţile de pui în ţepuşe, apoi pune-le pe grătar 8-10 min. Pentru sos, ames­tecă ingredientele. Inmoaie frigăruile coapte în sos. Dacă vrei, poţi completa cu suc de lămâie.

Frigarui picante de pui

Frigarui_picante_de_pui

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Vreau si eu din frigaruile astea picante 😀

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.