Frigărui pe pat de ratatouille

Printeaza

Frigărui pe pat de ratatouille din: piept de pui, rosii cherry, ulei de masline, sare, piper, cimbru, vanata, dovlecel, ardie grasi, ceapa, rosii, usturoi, foaie de dafin, sare, piper, nucsoara, ulei.

Ingrediente:Frigarui_pe_pat_de_ratatouille

pentru frigarui:

  • 500 g piept de pui
  • 100 g rosii cherry
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • cimbru

pentru ratatouille:

  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 2 ardei rgasi de diferite culori
  • 1 ceapa
  • 500 g rosii
  • 2 catei de ustuturoi
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • ulei

 

Mod de preparare:

Taie pieptul de pui în fâşii, unge-l cu ulei şi condimentează-l cu sare, piper si cimbru.  Infinge fiecare fasie pe bat de frigarui impreuna cu doua rosioare cherry. Lasă la rece 15 minute.

Incinge 2-3 linguri cu ulei şi înăbuşă ceapa tocată. Adaugă vânătă, ardeii şi dovlecelul tăiat în cubuleţe. Lasă pe foc câteva minute, pune foaia de dafin, usturoiul zdrobit şi roşiile opărite, decojite şi pasate cu furculiţa, Presară un praf de sare, piper şi nucşoară.

Răstoarnă amestecul de legume într-un vas termorezistent. Aşază dea¬supra frigăruile de pui şi lasă la cuptor, la foc moderat, 30-35 de minute.

Frigărui pe pat de ratatouille

Frigarui_pe_pat_de_ratatouille

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.