Frigărui la cuptor din peşte marinat in vin

Printeaza

Frigărui la cuptor din peşte marinat in vin

Ingrediente:Frigarui la cuptor din peste marinat in vin

  • 800 g crap
  • 1/2 kg roşii mici
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei roşu
  • 3 roşii portocalii
  • 2 teline
  • 1/2 legătură patrunjel
  • 1/2 legatura cimbru
  • 2 căţei usturoi
  • 6 linguri ulei
  • 150 ml vin alb sec
  • sare
  • piper

Mod preparare marinată:

Pisezi usturoiul, toci verdeaţa şi cimbrul, le amesteci cu uleiul şi vinul şi potriveşti de sare şi piper.

Cureţi peştele, îl dezosezi, îl tai bucăţi de 3 cm pe care le lasi să se fragezească timp de o oră în marinată. In acest timp cureţi dovlecelul, ardeii, ţelina, spei roşiile, tai dovlecelul felii, ardeii bucăţi şi ţelina cubuleţe.

Infigi apoi pe o ţepuşă alternativ bucăţi de peste si legume. Aşezi frigăruile pregătite cu capetele pe marginea tăvii în care ai pus puţina apa şi ulei şi le dai la cuptor pentru 25-30 de minute.

Frigărui la cuptor din peşte marinat in vin

Frigarui la cuptor din peste marinat in vin

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.