Frigarui inabusite

Printeaza

Frigarui inabusite

Frigarui inabusite din: pulpa de porc, slanina, vin, cimbru, untura, sare, piper.

Ingrediente:

  • 500 g pulpa de porc
  • 150 g slanina
  • 1 paharel vin
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingura untura
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spala si se taie carnea in cuburi mai mici, slanina se taie felioare. Se infig pe frigaruie cuburile de carne, alternind cu feliile de slanina.

Se sareaza, se pipereaza, apoi se asaza frigaruile una linga alta intr-o tigaie cu grasime incinsa, se acopera si se inabusa la foc potrivit.

Ca sa se fragezeasca carnea bine, din cind in cind se pune cite o lingura de apa.

Cind carnea este aproape gata, se adauga vinul si se presara cu cimbru.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.