Frigărui în trei culori

Printeaza

O reteta de frigarui in trei culori din: piept de pui, rosii cherry, dovlecel, sare, piper, usturoi, ulei de masline, smantana si maioneza.

Ingrediente:Frigărui în trei culori

  • 500 g piept de pui dezosat
  • 300 g roşii cherry
  • 1 dovlecel
  • sare
  • piper

pentru sos:

  • 3-4 căţei de usturoi
  • 1 linguriţă cu ulei de măsline
  • 125 g smântână
  • 2 linguriţe cu maioneză

 

Mod de preparare:

Spală pieptul de pui, şterge-l cu un şervet şi taie-l cubuleţe. Pune un praf de sare şi piper şi lasă-le câteva minute la rece. Infige pe fiecare băţ de frigăruite câte o bucată de carne, apoi o roşie şi un cubuleţ de dovlecel, până se umple băţul.

Rumeneşte frigăruile pe grătarul nu foarte încins. Ai grijă să le întorci pe fiecare parte!

Freacă usturoiul zdrobit cu uleiul de măsline. Adau­gă smântână şi maioneza. Serveşte frigăruile cu acest sos gustos.

Frigărui în trei culori

Frigărui în trei culori

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.