Frigarui imbatate

Printeaza

O reteta de frigarui de miel cu rosii, ardei gras, ceapa rosie, cimbru, sare si piper.

Ingrediente:Frigarui imbatate

  • 20 bucăţi de carne de miel de aproximativ 3-4 cm
  • 1 pahar mic de vin
  • 1-2 ardei graşi
  • 2 roşii
  • 1 ceapă roşie
  • cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pui carnea într-un castron şi o condimentezi cu sare, piper şi cimbru. Peste ea torni vinul şi le laşi 5-6 ore.

După expirarea acestui timp înfigi carnea pe frigărui alter­nând cu roşii, ardei gras şi ceapă. Le frigi şi le servesti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.