Frigarui dobrogene

Printeaza

Frigarui dobrogene din: berbec, rosii, ardei gras, foi de dafin, ceapa, ulei, sare, piper, cimbru.

Ingrediente:Frigarui_dobrogene

  • 800 g carne de berbec
  • 4 rosii
  • 2 ardei grasi
  • 2-3 foi de dafin
  • 2 cepe
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Tai carnea de berbec in bucati potrivite, pe care le sarezi, piperezi si le presari cu cimbru. Tai ceapa in rondele mari, la fel rosiile, iar ardeii in suvite.

Introduci bucati de carne in frigare, alternand cu rosii, ardei, ceapa si foi de dafin. Le pui la foc si le rotesti, stropind din cand in cand cu ulei.

Frigarui dobrogene

Frigarui_dobrogene

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.