Frigarui din ficat de pasare cu sunca si ceapa la gratar

Printeaza

Frigarui din ficat de pasare cu sunca si ceapa la gratar din: ficat, sunca, ceapa, mujdei, sare si piper.

Ingrediente:Frigarui_din_ficat_de_pasare_cu_sunca_si_ceapa_la_gratar

  • 400 g de ficat
  • 100 g de şuncă sau muşchi afumat
  • 1-2 cepe
  • ½ pahar de mujdei
  • sare
  • piper negru măcinat

 

Mod de preparare:

Ficatul de pasăre de casă (găină, curcan, gîscă) se taie felii, se pune în apă fierbîndă sărată pe 1-2 minute, se strecoară, se spală, se usucă.  Şunca sau muşchiul afumat se taie cubuleţe de dimensiuni medii, ceapa – inele.

Alternînd ficatul de găină, bucăţelele de şuncă, ceapa, puneţi-le pe beţişoarele pentru frigărui şi frigeţi-le pe reţeaua de grătar unsă cu slănină, după ce le scoateţi de pe grătar, presăraţi-le cu piper măcinat. Ficatul gata poate fi servit cu legume de sezon.

Frigarui din ficat de pasare cu sunca si ceapa la gratar

Frigarui_din_ficat_de_pasare_cu_sunca_si_ceapa_la_gratar

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Anastasia Miron

    Foarte, foarte bine arata frigaruile din ficat de pasare

  2. Nina Apostoleanu

    In wekendul asta vreau sa fac un gratar si frigaruile astea imi fac cu ochiul

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.