Frigarui din ficat de pasare cu sunca si ceapa la gratar
PrinteazaFrigarui din ficat de pasare cu sunca si ceapa la gratar din: ficat, sunca, ceapa, mujdei, sare si piper.
- 400 g de ficat
- 100 g de şuncă sau muşchi afumat
- 1-2 cepe
- ½ pahar de mujdei
- sare
- piper negru măcinat
Mod de preparare:
Ficatul de pasăre de casă (găină, curcan, gîscă) se taie felii, se pune în apă fierbîndă sărată pe 1-2 minute, se strecoară, se spală, se usucă. Şunca sau muşchiul afumat se taie cubuleţe de dimensiuni medii, ceapa – inele.
Alternînd ficatul de găină, bucăţelele de şuncă, ceapa, puneţi-le pe beţişoarele pentru frigărui şi frigeţi-le pe reţeaua de grătar unsă cu slănină, după ce le scoateţi de pe grătar, presăraţi-le cu piper măcinat. Ficatul gata poate fi servit cu legume de sezon.
Frigarui din ficat de pasare cu sunca si ceapa la gratar
Pofta buna!
Foarte, foarte bine arata frigaruile din ficat de pasare
In wekendul asta vreau sa fac un gratar si frigaruile astea imi fac cu ochiul