Frigarui din carne tocata

Printeaza

Frigarui din carne tocata din: carne de vita, usturoi, ceapa, patrunjel, coriandru, chimen, scortisoara, boia, piper.

Ingrediente:Frigarui_din_carne_tocata

  • 500 g carne de vită tocată
  • 4 căţei usturoi
  • o ceapă
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • o linguriţă coriandru pisat
  • o linguriţă chimen pisat
  • 1/2 linguriţă scorţişoară
  • 1/4 linguriţă boia iute
  • 1/4 linguriţă piper negru

 

Mod de preparare:

Se pun beţele de frigărui în apă caldă să se umezească bine timp de 30 de minute. Se pisează usturoiul si se pune peste carne, adăugând ceapa tocată mărunt sau trecută prin râzătoare.

Se adaugă toate condimentele, se amestecă bine şi se formează chiftele care se lasă la frigider 30 de minute.

Se curăţă ceapa roşie si se taie fâşii mai mari, apoi se înfig chiftelele pe betisoare alternativ cu ceapa. Se lasă pe grătar maximum 10 minute.

Frigarui din carne tocata

Frigarui_din_carne_tocata

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.