Frigarui din carne de vita cu ceapa si rosii

Printeaza

Frigarui din carne de vita cu ceapa si rosii din: muschi de vita, ceapa, rosii, boia de ardei dulce, sare, piper, mustar, smantana, ketchup.

Ingrediente:Frigarui_din_carne_de_vita_cu_ceapa_si_rosii

  • 400 g mușchi de vită
  • 3 cepe
  • 2 roșii
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • piper
  • muștar
  • smântână
  • ketchup

 

Mod de preparare:

Se taie mușchiul de vită cubulețe. Se presară cu sare, piper și boia. Se spală legumele.

Ceapa curățată se taie jumătăți, iar roșiile sferturi. Se înfig frigăruile, alternându-se ingredientele.

Se frig pe grătarul bine încins. Se servesc cu smântână, muștar sau ketchup.

Frigarui din carne de vita cu ceapa si rosii

Frigarui_din_carne_de_vita_cu_ceapa_si_rosii

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Ce bine arata frigaruile astea!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.