Frigarui din carne de porc, vita si pui

Printeaza

Frigarui din carne de porc, vita si pui din: carne de porc, carne de vita, carne de pui, ceapa, usturoi, kaizer, sare, piper, coriandru.

Ingrediente:Frigarui_din_carne_de_porc_vita_si_pui

  • 250 g carne porc
  • 250 g carne vită
  • 250 g carne pui
  • 3 cepe
  • 5 căței de usturoi
  • câteva felii de kaizer
  • sare
  • piper
  • puțin coriandru

 

Mod de preparare:

Tranșezi carnea în bucăți egale. Tai ceapa pătrățele. Într-o jumătate de li-tru de apă pui sare mai multă, ceapă, usturoi tăiat, coriandru, piper și carne. După 4 ore, carnea va fi aromată, așa că o poți scurge de apă.

Pe frigărui înșiri câte o bucată de carne, una de kaizer și una de ceapă, până se completează toate frigăruile. Le pui la fript pe grătar, până se rumenesc. Sunt bune calde, pe un pat de salată verde. Ornezi cu felii de ardei roșu și frunze de pătrunjel.

Frigarui din carne de porc, vita si pui

Frigarui_din_carne_de_porc_vita_si_pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.