Frigarui de somon cu ananas

Printeaza

Frigarui de somon cu ananas din: somon, ananas, usturoi, rozmarin, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Frigarui_de_somon_cu_ananas

  • 300 g somon
  • 2 linguri cubulete ananas din compot
  • 2 catei usturoi
  • o lingura rozmarin
  • 2 lingurite seminte de fenicul
  • 2 lingurite ulei
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper negru

pentru gratar:

  • putin ulei

 

Mod de preparare:

Somonul se taie cuburi, într-un castron, se amestecă uleiul, usturoiul pisat, rozmarinul tocat, sare, piper şi seminţele de fenicul. Cu acest amestec se freacă bine toate bucăţile de peşte care se lasă apoi 15 minute la frigider, într-un vas acoperit cu folie de plastic.

Intre timp, se încinge grătarul şi se unge cu puţin ulei. Pe ţepuşe de lemn sau de metal, în funcţie de cum aveţi la îndemână, se înffig bucăţi de ananas şi somon ccare se frig pe toate părţile. Se mai pot pune si cateva bucati de praz sau ceapa verde.

Frigarui de somon cu ananas

Frigarui_de_somon_cu_ananas

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nu vad rostul ananasului in frigaruile astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.