Frigarui de rinichi

Printeaza

Frigarui de rinichi din: rinichi, slanina afumata, morcovi, sare, piper, ulei, verdeata, rosie, frunza de dafin.

Ingrediente:Frigarui_de_rinichi

  • 500 g rinichi
  • 100 g slanina afumata
  • 2 morcovi fierti
  • sare
  • piper
  • ulei
  • verdeata tocata
  • 1 rosie
  • frunze de dafin

 

Mod de preparare:

Curăţaţi rinichii de grăsime, îi tăiaţi în două, îi ţineţi în apă cu oţet 15 min. Ii ştergeţi, îi prăjiţi în ulei fierbinte, îi săraţi şi piperaţi când s-au rumenit. Ii lăsaţi să se scurgă, îi tăiaţi felii mari, îi puneţi pe frigărui asortaţi cu felii mai mari de slănină, felii de roşie şi rondele de morcovi.

Puneţi mărar tocat peste frigărui, asiguraţi capetele de jos cu foi de dafin şi aşezaţi fiecare frigăruie în chiflă. Serviţi cu salată verde sau salată de roşii şi vin roşu.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.