Frigarui de pui

Printeaza

Frigarui de pui

Ingrediente:Frigarui de pui

  • piept de pui
  • slănină
  • ceapă
  • roşii
  • vinete
  • ardei (cantitatea o stabileşti în funcţie de câte porţii doreşti)
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Dezosezi pieptul de pui, tai bucăţele carnea, slănina, vinetele şi presari cu sare şi piper. Tai felii sau rondele roşiile şi ardeiul. Pe fiecare băţ special pentru frigărui înfigi o bucată de carne, slănină, felii de ceapă, vânătă, roşie şi ardei.

La fel procedezi la toate frigăruile până se termină totul. Când s-a încins grătarul, aşezi frigăruile, le roteşti din când în când ca să se frigă bine.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.