Frigărui de pui marinate

Printeaza

O reteta delicioasa de frigarui cu: carne de pui, iaurt, ceapa, ardei capia, boia iute, sare, piper, ulei, salata verde, dovlecei, morcovi.

Ingrediente:Frigărui de pui marinate

  • 3 buc. piept de pui
  • 375 ml iaurt
  • două cepe albe
  • o ceapă roşie
  • doi ardei capia roşii
  • doi ardei graşi verzi
  • o linguriţă de boia dulce
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea-soarelui
  • salată verde
  • dovlecei
  • morcovi

Mod de preparare:

O ceapă albă se curăţă de foi, se spală, se toacă mărunt şi se pune într-un bol mai mare. Se pre­sară boiaua dulce, se toarnă iaur­tul şi două linguri de ulei.

Se condimentează, se adaugă piepturile de pui dezosate şi tăiate cuburi, se amestecă bine ca să se combine ingredientele şi se introduc la rece, acoperiţi cu folie alimentară.

Cepele rămase se curăţă de foi, se spală şi se taie în bucăţi mai mari. Ardeii capia şi ardeii graşi se curăţă de seminţe, se taie cuburi şi se pun lângă ceapă.

Se udă frigăruile de lemn cu apă, se înfig alternativ bucăţi de carne marinată şi legume, se aşază pe un grătar şi se frig până ce carnea s-a înmuiat şi poate fi pătrunsă cu dinţii unei furculiţe.

Frigărui de pui marinate

Frigărui de pui marinate

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.