Frigărui de pui marinat la gratar

Printeaza

O reteta de frigarui de pui marinat la gratar din: piept de pui, muschi de vita, dovlecel, ardei rgas rosu, ceapa rosie, salata verde, portocala, rosii cherry, cimbru, rozmarin, usturoi, iaurt, piper si boia.

Ingrediente:Frigărui de pui marinat la gratar

  • 1 piept de pui
  • 1 felie muschi de vita
  • dovlecel
  • ardei rgas rosu
  • ceapa rosie
  • frunze tinere de salata verde
  • 2 felii de portocala
  • 4 rosii cherry
  • cimbru
  • rozmarin

pentru marinata:

  • 1 catel de usturoi pisat
  • 1 cana iaurt
  • 1 varf cutit de sare
  • 1/2 lingurita cu piper
  • 1 lingurita cu boia

 

Mod de preparare:

Amestecă toate ingredi­entele pentru marinată şi pune peste carnea de pui şi vită tăiate cubuleţe. Amestecă bine şi lasă la frigider cel puţin trei ore.

Spală şi taie legumele – dovlecelul în rondele, ardeiul în felii, ceapa în corăbioare. Roşioarele lasă-le întregi. Taie corabioarele de portocala in felii subtiri.

După ce s-a marinat carnea, pregăteşte fri­gărui le (unele cu pui, altele cu vită) înfigând pe beţe câte un cub de carne de pui, ardei, roşie, ceapă, dovlecel, din nou carne. Pe cele cu carne de vită, adaugă feli­oarele de portocală. Acest fruct înviorează gustul cărnii de vacă.

Condimenteaza cu cimbru si rozmarin si da-le pe gratar la foc potolit.

Frigărui de pui marinat la gratar

Frigărui de pui marinat la gratar

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.