Frigarui de pui cu seminte de fenicul si chimion

Printeaza

Frigarui de pui cu seminte de fenicul si chimion din: pulpe de pui, ulei de masline, seminte de fenicul, chimion, boia dulce, usturoi, otet de vin rosu, aioli.

 

Ingrediente:Frigarui_de_pui_cu_seminte_de_fenicul_si_chimion

  • 6 pulpe superioare de pui, dezosate, fara piele (aproximativ 500 g)
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita seminte de fenicul, zdrobite
  • 1 lingurita de chimion macinat
  • 1 lingurita de boia dulce
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • 1 lingurita otet de vin rosu
  • aioli aromat, pentru servit

 

 

 

 

 

Mod de preparare:

Ţine în apă 15 frigărui de bambus (dacă nu foloseşti din metal), timp de 20 minute.

Taie carnea în cuburi cu latura de 3cm şi aşaz-o într-un bol. Adaugă condimentele, o lingură ulei de măsline, usturoiul şi oţetul, amestecă şi asezonează.

Pune câte două-trei bucăţi de carne pe fiecare frigăruie.

Toarnă uleiul rămas într-o tigaie largă sau foloseşte-l pentru a unge o tigaie-grill. Dacă foloseşti un grătar cu cărbuni, unge bine cu ulei frigăruile.

Frige puiul trei-patru minute pe fiecare parte, în câteva tranşe, până sunt gata toate frigăruile.

Păstrează-le calde, până la servire. Serveşte- le cu aîoli aromat, după preferinţă.

Frigarui de pui cu seminte de fenicul si chimion

Frigarui_de_pui_cu_seminte_de_fenicul_si_chimion

Pofta buna!

 


poate te intereseaza si:

retete

Frigarui de pui pe salata verde

Frigarui de pui pe salata verde din: file de piept de pui, sare, piper, ceapa, mustar, otet de vin, ulei, salata verde, ridichi. Ingredinte: 300 g file de piept de pui sare piper o ceapa o lingura mustar 2 linguri otet de vin 6 linguri ulei o salata verde 150 g ridichi     Mod […]

Frigarui de pui cu ratatouille

Frigarui de pui cu ratatouille

Frigarui de pui cu ratatouille din: piept de pui, rosii cherry, ulei de masline, sare, piper, cimbru, vanata, dovlecel, ardie grasi, ceapa, rosii, usturoi, foaie de dafin, sare, piper, nucsoara, ulei. Ingrediente: Pentru frigarui: 500 g piept de pui 100 g rosii cherry ulei de masline sare piper cimbru Pentru ratatouille: 1 vanata 1 dovlecel […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.