Frigarui de pui cu salsa de mango

Printeaza

O reteta de frigarui de pui cu salsa de mango de: mix de condimente pentru pui, ulei de masline, suc de lime, piept de pui, ardei, rucola, miez de mango, ardei iute si ceapa verde.

Ingrediente:Frigarui de pui cu salsa de mango

  • 2 lingurite mix de condimente pentru carne de pui
  • 1 lingura ulei de masline
  • suc de la 1 lime
  • 4 piepti de pui fara piele, taiati bucati
  • 1 ardei galben mare, taiat in cuburi
  • 100 g rucola, pentru servit

pentru salsa:

  • 320 miez de mango, taiat cubulete
  • 1 ardei rosu mare, curatat de seminte si tocat cubulete
  • 1 legatura de ceapa verde, tocata fin
  • 1 ardei iute rosu, tocat

 

Mod de preparare:

Se combina condimentele, ulei de masline si sucul de lime. Se adauga carnea de pui si se lasa la marinat in frigider cel putin 20 de minute si cel mult 24 de ore.

Pentru salsa, se amesteca toate inrgedientele si se asezoneaza. Se adauga adauga un ardei iute.

Se incinge grillul sau gratarul la nivel mediu. Se infig carnea de metal. Se tin cate 8 minute pe fiecare parte pana cand ingredientele se patrunnd si sunt usor rumenite. Se servesc cu salsa si frunze de rucola.

Frigarui de pui cu salsa de mango

Frigarui de pui cu salsa de mango

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.