Frigărui de pui cu legume si ierburi aromatice

Printeaza

O reteta de frigarui de pui cu legume si ierburi aromatice din: piept de pui, dovlecei, ceapa verde, vanata, sunc, ierburi aromatice, ulei de masline extravirgin, sare si piper.

Ingrediente:Frigărui de pui cu legume si ierburi aromatice

  • 2 piepţi de pui
  • 2 dovlecei mari (zucchini)
  • 4 fire de ceapă verde
  • 1 vânătă
  • 60 g şuncă (kaiser, bacon, prosciutto)
  • 50 g ierburi aromatice (cimbru, salvie, rozmarin)
  • 6 linguri ulei de măsline extravirgin
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Spală dovleceii şi vânătă şi îndepărtează frunzele verzi ale cepei. Taie şunca felii subţiri. Taie pieptul de pui şi legumele cuburi cu laturile de 2 cm.

Toacă mărunt ierburile aromatice şi pune-le într-un castron; adaugă uleiul, sare şi piper, după gust. înveleşte cuburile de carne cu feliuţe de şuncă.

Montează frigăruile, alternând bucăţi­le de carne cu cele de legume. Unge-le cu uleiul aromat cu ierburi şi dă-le la cuptor, la 200° C, timp de 15 minute. Serveşte-le calde.

Frigărui de pui cu legume si ierburi aormatice

Frigărui de pui cu legume si ierburi aromatice

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.