Frigarui de pui cu caise

Printeaza

Frigarui de pui cu caise din: carne de pui, alune, ulei de masline, caise uscate, sare, piper.

Ingrediente:Frigarui_de_pui_cu_caise

  • 800 g carne de pui
  • 100 g alune
  • 4 linguri ulei de masline
  • 200 g caise uscate
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea de pui în bucăţi potrivite. Pu­neţi bucăţile într-un castron.

Condimentaţi cu sare şi piper şi turnaţi uleiul deasupra.

Amestecaţi bucăţile, ca să se acopere pe toată suprafaţa cu ulei condimentat. Zdrobiţi alunele.

Treceţi bucăţile de carne prin alunele zdrobite de mai multe ori, apoi înşiraţi-le pe frigărui unse cu ulei, alternandu-le cu caise uscate.

Prăjiţi frigăruile pe grătarul încins. întoarceţi-le de mai multe ori, ca să se rumenească uniform. S

erviţi câte două frigărui la porţie.

Frigarui de pui cu caise

Frigarui_de_pui_cu_caise

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Frigarui de pui cu ratatouille

Frigarui de pui cu ratatouille

Frigarui de pui cu ratatouille din: piept de pui, rosii cherry, ulei de masline, sare, piper, cimbru, vanata, dovlecel, ardie grasi, ceapa, rosii, usturoi, foaie de dafin, sare, piper, nucsoara, ulei. Ingrediente: Pentru frigarui: 500 g piept de pui 100 g rosii cherry ulei de masline sare piper cimbru Pentru ratatouille: 1 vanata 1 dovlecel […]

Frigarui de pui cu salsa

Frigarui de pui cu salsa

Frigarui de pui cu salsa din: piept de pui, condimente, ulei de masline, lime, ardei galben, rucola, mango, ardei rosu, ceapa verde. Ingrediente: 2 lingurite mix de condimente pentru carne de pui 1 lingura ulei de masline zeama de la 1 lime 4 piepti de pui fara piele, taiati in bucati 1 ardei galben mare, […]

 

 

Frigarui de pui cu sos picant

Frigarui de pui cu sos picant

Frigarui de pui cu sos picant din: patrunjel, coriandru, busuioc, ulei, usturoi, ceapa, ardei iute, otet, suc de lamaie, sare de mare, pulpe de pui, ceapa rosie, rosii cherry. Ingrediente sos:  ½ ceasca pătrunjel 1 ceasca coriandru ½ cana de busuioc 6 linguri de ulei 1 cățel de usturoi, tocat 2 linguri de ceapă tocată […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.